XEMENEIES REI

A XEMENEIES REI som un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència en la construcció i instal·lació de xemeneies.

Qui som?

Xemeneies Rei és una empresa de la comarca de l’Anoia (Barcelona), ubicada a Igualada. Ens dediquem a la construcció, la instal·lació, l’assessorament i la venda de tot tipus de Xemeneies.

Som un equip de professionals qualificats amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la construcció i la instal·lació de xemeneies.

Al llarg de la nostra trajectòria, són molts els clients que han confiat en nosaltres per transformar la seva llar amb personalitat i calidesa, instal·lant xemeneies que creen espais únics i ambients especials.

Que fem?

Donem resposta a totes les necessitats que planteja la construcció de tot tipus de xemeneies. Els nostres serveis abarquen des de la construcció, obra i instal·lació de xemeneies, fins a la seva posada en marxa.

Solucions a mida per a cada un dels nostres clients i clientes, oferint una àmplia gamma de productes personalitzats i fabricats amb materials d’alta qualitat.

Com ho fem?

Garantim els serveis bàsics d’Experiència, Proximitat i Professionalitat.

Des de l’inici del projecte i durant tot el procés de construcció, obra, instal·lació i posada en marxa, proporcionem un tracte personalitzat per oferir el millor servei.

Contacte amb nosaltres i sol·licita el teu pressupost sense compromís

La Xemeneia a mida per la teva llar

Carmelo Moreno Lagunas Av. Barcelona. 22 - 08700 - IGUALADA 

Tel. 93 806 71 73

Mob. 696 414 710